Vi söker en ansvarsfull säkerhetstekniker

Som anställd hos Oppunda El Säkerhet kommer du att arbeta med säkerhetssystem från ledande leverantörer så som ASSA, RCO, Axema, Schneider Electric, Teletec, Galaxy, Hikvision och Dormakaba. Arbetet hos Oppunda El Säkerhet är varierande och har en stor bredd & här finns flera möjligheter till utveckling inom professionen.

Detta ställer krav på självständighet och eget ansvar.

Den säkerhetstekniker som vi söker kommer att vara ansvarig för hela kedjan från projektering till driftsättning av inbrotts- och passersystem i de entreprenader vi utför.

Detta i nära samarbete med våra konstruktörer och projektledare för el-entreprenaderna.

Vi förutsätter att du är serviceinriktad, en kreativ problemlösare och har ett gott driv samt ett brinnande intresse för ny teknik. Fullgjord tele/elektriker eller säkerhetsutbildning är ett krav liksom B-körkort och flytande svenska i tal och skrift.

Goda engelska kunskaper är ett plus likväl som goda kunskaper inom IT & nätverk.

Uppdragen kan innehålla såväl inbrotts- och brandlarm som passersystem & kameraövervakning. Du skall ha flera års dokumenterad erfarenhet inom dessa områden. Behärskar du dessutom lås & el är det meriterande.

På Oppunda El Säkerhet kommer du att ingå i ett team tekniker som utför uppdrag framförallt inom bostad, kontor, handel, industri och offentlig sektor.

Vår målsättning är att vi ska kunna ha en bredd med all kompetens inom företaget.

Oppunda El AB är certifierad anläggarfirma inbrottslarm/brandlarm vilket bland annat innebär att registerutdrag ur rikspolisens belastningsregister kommer att begäras pga kund- och certifieringskrav.

Upplysningar om tjänsten lämnas av vår ansvarige för Område Larm & Säkerhet

Kenneth Claesson.

Välkommen med din ansökan och CV via mejl till kenneth.claesson@oppundael.se.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Mer information om företaget finns på www.oppundael.se

Huvudkontor: Oppunda EL AB, Videvägen 4, 641 49 KATRINEHOLM växel: 0150-489100