Service & teknik

På Oppunda El har vi kompletta serviceavdelningar både i Katrineholm och Vingåker. Vi fokuserar på kundnära, flexibelt och med spetskompetenser. Vårt erbjudande är rätt kvalitet, i rätt tid, med ett personligt bemötande och en bred kompetens. Våra välutbildade trevliga servicelektriker hjälper dig gärna med till exempel installation av solpaneler, laddboxar till elbilar, antenninstallationer, data-fibernät eller kanske behöver du hjälp med att hitta en energieffektiv lösning? Har du ett elproblem så hittar vi kort och gott lösningen!

Vi har kompetens inom allt från den komplicerade industrianläggningen och kompletta belysningslösningar till enklare privatinstallationer. Vi har en separat teknikavdelning som bland annat är experter på smarta-hemlösningar såsom KNX och Fibaro.

Läs även

Entreprenad

Oppunda El din kompletta elentreprenör med kompetens och organisation från konstruktion till komplett installation med en mängd spetskompetenser.

Service & teknik

Våra kompetenta servicelektriker tar hand om din elinstallation. Nyinstallation såväl som reparation och underhåll.

Larm & säkerhet

Vi och våra kunniga säkerhetstekniker är din certifierade säkerhetsentreprenör. Behöver du hjälp inom larm och säkerhet kontakta oss.

Butik

Välkommen till vår Elon butik i Vingåker. Vi säljer vitvaror & hushållsmaskiner från marknadens mest kända varumärken.