Entreprenad

Oppunda El är det personliga familjeföretaget med samverkansentreprenader som specialitet. Vi utför såväl större som mindre entreprenader i Mälardalsområdet, det kan gälla såväl nybyggnation av bostäder och offentliga byggnader som ombyggnationer, renoveringar och anpassningar. Vår duktiga konstruktionsavdelning kommer gärna med i ett tidigt skede för tillsammans hitta energi- och kostnads-effektiva lösningar utan att för den skull tumma på kvalitet och utseende.

För utförandet tar våra proffsiga projektledare och deras entreprenadelektriker vid. Utöver vår styrka med flexibilitet, kundanpassade lösningar och personligt bemötande vill vi med vår bredd vara din kompletta elentreprenör. Vi har spetskompetenser inom; konstruktion, data-fiber, KNX, brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kameraövervakning.

Läs även

Entreprenad

Oppunda El din kompletta elentreprenör med kompetens och organisation från konstruktion till komplett installation med en mängd spetskompetenser.

Service & teknik

Våra kompetenta servicelektriker tar hand om din elinstallation. Nyinstallation såväl som reparation och underhåll.

Larm & säkerhet

Vi och våra kunniga säkerhetstekniker är din certifierade säkerhetsentreprenör. Behöver du hjälp inom larm och säkerhet kontakta oss.

Butik

Välkommen till vår Elon butik i Vingåker. Vi säljer vitvaror & hushållsmaskiner från marknadens mest kända varumärken.