Larm och säkerhet

Oppunda El larm och säkerhet är din kompletta säkerhetsleverantör med kunnande inom det mesta vad gäller säkerhet. Vi är certifierade inom inbrottslarm och brandlarm vilket gör att du kan känna dig trygg med att vi har kompetensen vad gäller regler och normer för det mesta inom säkerhet. Vi fokuserar på kundanpassat, kundnära och flexibelt. Våra värdeord är rätt kvalitet, rätt kostnad, rätt tid, ödmjukhet och personligt bemötande. Under ledning av våra behöriga ingenjörer erbjuder vi trevliga och kompetenta säkerhetstekniker. Vi hjälper till med allt från projektering och ta fram lösningar till installation och serviceavtal. Vi har kunnande inom inbrottslarm, brandlarm, passersystem, låssystem, kameraövervakning och tvättstugebokningar. Om du behöver stärka upp säkerheten så hittar vi kort och gott lösningen!

Inbrottslarm:

Vi utför förutom service och installation i nya och gamla inbrottslarmsanläggningar/inbrottslarmssystem även projektering och ritningar. Vi ser till att din anläggning är godkänd och uppfyller de krav som ställs enligt gällande lagar och föreskrifter. Vi arbetar med inbrottslarm för alla typer av behov och krav och jobbar huvudsaken med Teletec NEO och Galaxy G3D 48-520 centraler. Oppunda EL är behörig anläggarfirma inbrottslarm SSF 1015 utgåva 3 i Larmklass 2. Hos oss kan du känna dig trygg med ditt inbrottslarm.

Brandlarm:

Vi utför förutom service och installation i nya och gamla brandlarmsanläggningar/brandlarmssystem även projektering och ritningar. Vi ser till att din anläggning är godkänd och uppfyller de krav som ställs enligt gällande lagar och föreskrifter. Även löpande underhåll på brandanläggningar utförs som till exempel månads-, kvartals- och årsprov för företag och kommuner. Vi arbetar med godkända brandlarmsanläggningar tillsammans med företagets samarbetspartner Schneider Electric men vi gör även mindre anläggningar där vi jobbar med UTC Fire & Security Sverige AB. Vi projekterar, säljer, installerar och driftsätter både avancerade brandlarmsystem och enkla tillbehör såsom brandskyltar och vanliga brandvarnare. Oppunda EL är behörig anläggarfirma brandlarm enligt SBF 1008:2. Hos oss kan du sova gott om nätterna med ditt Brandlarm!

Passersystem:

Vi arbetar i huvudsak med ASSA ARX, Axema Vaka samt RCO. I våra erbjudanden finns även olika typer av porttelefonsystem med eller utan kamera samt tvättstugebokningar. Vi utför även installationer av Tele/Data/Fiber samt dörrstängare & dörrautomatiker från dormakaba.

Låssystem:

Vi är certifierade för dormakaba ALFA/GEGE låssystem och installerar allt från enkla elslutbleck till avancerade motorlås. Vi arbetar i huvudsak med dormakabas samt ASSAs produkter men har även stora erfarenheter av andra fabrikat såsom Safetron mfl. Våra låssystem med cylindrar och nycklar är utvecklade för att tillfredsställa kundernas speciella säkerhetsbehov. Gege Pextra låssystem (dormakaba) med flexfunktion innebär att kunden har möjlighet att få nya nycklar utan att behöva byta lås! Vi säljer och installerar givetvis Yale Doorman.

Kameraövervakning:

Vi har lång erfarenhet när det gäller kameraövervakning till stora och små företag där vi bland annat utför installation av kompletta övervakningssystem med eller utan inspelning och nätverkskommunikation. Vi jobbar bara med de marknadsledande produkterna som håller en mycket hög kvalitet. Vi installerar och kopplar även upp kamerasystemen emot larmbord för vidare åtgärd. Vi är “Certifierad Partner” för Hikvision som är marknadsledande inom kameraövervakning.

_L7A9419
_L7A9363