Hjälp med el i Vingåker

Vi på Oppunda El är en elektriker nära dig i Vingåker som erbjuder omfattande service åt företag, industrier, kommuner, landsting och privatpersoner. Allt inom installationer, service och andra reparationsarbeten

Detta med en positiv och engagerad personal med olika spetskompetenser skapar en bredd inom branschen. Samtliga elektriker, konstruktörer och projektledare är välutbildade med gedigen erfarenhet. Därför kan vi bistå med hjälp oavsett hur behovet ser ut. Vi kan också erbjuda stor kompetens inom larm, passer- och säkerhetssystem.

Oppunda El – Vi hjälper till med el i Vingåker

1992 startade vi upp Oppunda El under delägarskap i familjeföretaget Oppunda Invest AB. Idag är vi en väletablerad elinstallatör som är kvalitets- och miljöcertifierad, samt inkluderad i arbetsgivarorganisationen EIO.

Vår tanke är att erbjuda såväl privatpersoner som den offentliga sektorn inom vår region Mälardalen och Stockholm en heltäckande och ändamålsenlig service med utgångspunkt från Katrineholm och vår filial i Vingåker. Målsättningen är att alltid finnas nära kunden och snabbt finnas på plats när vår hjälp behövs.

Du är välkommen att ta kontakt med oss på Oppunda El när du är i behov av en rutinerad elinstallatör. Du når oss snabbt och enkelt via telefon för mer information och rådgivning. Vi hjälper dig med el i Vingåker!

Kontakt

Katrineholm
Videvägen 4, 641 49 Katrineholm
0150 – 48 91 00
info@oppundael.se
Vingåker
Apoteksgatan 8, 643 30 Vingåker
0151 – 51 84 80
info@oppundae

Certifikat

Vi är givetvis ISO 9001 & 14001 certifierade och är certifierad anläggarfirma gällande inbrottslarm SSF 1015, brandlarm enl SBF 1008:2.