Hjälp med el i Katrineholm

Oppunda El är en etablerad elektriker nära dig i Katrineholm som erbjuder heltäckande och ändamålsenlig service åt företag, industrier, kommuner, landsting och privatpersoner. På Oppunda El arbetar välutbildade elektriker, konstruktörer och projektledare som har gedigen erfarenhet. Detta är en positiv och engagerad personal med olika spetskompetenser skapar en bredd inom branschen. Just därför kan vi bistå med hjälp för alla behov.

Vi kan hjälpa dig med bland annat installationer, service och andra reparationsarbeten. Vi besitter också stor kompetens inom larm, passer- och säkerhetssystem.

Vi hjälper dig med el i Katrineholm

Vi startade upp Oppunda El 1992 under delaktighet i familjeföretaget Oppunda Invest AB. Med en olika kvalitets-/miljöcertifieringar och som inkluderad i arbetsgivarorganisationen EIO arbetar vi nu som en väletablerad elinstallatör.

Huvudkontoret ligger i Katrineholm och vi inräknas i Elkedjan med butik belagd i Vingåker. Dock skulle vi vilja påstå att vår arbetsyta är mycket större eftersom vi anstränger oss till vårt yttersta för att alltid finnas nära kunden och är snabbt på plats när vår tjänst behövs.

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss på Oppunda El när du behöver en professionell och rutinerad elinstallatör. Ni når oss snabbt och enkelt via telefon för ytterligare information och handledning. Vi hjälper dig med el i Katrineholm!

Kontakt

Katrineholm
Videvägen 4, 641 49 Katrineholm
0150 – 48 91 00
info@oppundael.se
Vingåker
Apoteksgatan 8, 643 30 Vingåker
0151 – 51 84 80
info@oppundae

Certifikat

Vi är givetvis ISO 9001 & 14001 certifierade och är certifierad anläggarfirma gällande inbrottslarm SSF 1015, brandlarm enl SBF 1008:2.