Elinstallatör Vingåker

Din lokala elinstallatör i Vingåker

Serviceavdelningen på Oppunda El utför olika slag av elinstallationer och kan erbjuda underhåll av elanläggningar för industri, lantbruk, privatpersoner och den offentliga sektorn. Vår välutbildade personal besitter stor erfarenhet och expertis inom elektricitet. Vi kan erbjuda professionell service vid elinstallationer och andra reparationsarbeten. Oppunda El samarbetar med Schneider Electric och ligger på så vis alltid i framkant när det gäller nya metoder och utrustning. Vi arbetar i Vingåker med omnejd och utför enbart godkända elinstallationer.

Vi utför alla typer av elinstallationer i Vingåker

Oppunda El startades under 1992 upp som en del i familjeföretaget Oppunda Invest AB. Idag arbetar vi som en etablerad elektriker med huvudkontor belagt i Katrineholm och ingår i Elkedjan med butik i Vingåker. Vår arbetsyta är dock bredare än så då vi försöker finnas nära kundkretsen och alltid är snabbt på plats om man skulle behöva oss.

Personalen på Oppunda El är erfaren med djup kompetens inom branschen. Vi har en rad olika kvalitets-/miljöcertifieringar och ingår även i arbetsgivarorganisationen EIO.

Om du behöver hjälp vid elinstallation i Vingåker så kan vi hjälpa dig. Ta kontakt med oss för vidare information och assistans. Vi berättar gärna mer och ger svar på eventuella frågor. Hjärtligt välkommen till oss på Oppunda El!

Kontakt

Katrineholm
Videvägen 4, 641 49 Katrineholm
0150 – 48 91 00
info@oppundael.se
Vingåker
Apoteksgatan 8, 643 30 Vingåker
0151 – 51 84 80
info@oppundae

Certifikat

Vi är givetvis ISO 9001 & 14001 certifierade och är certifierad anläggarfirma gällande inbrottslarm SSF 1015, brandlarm enl SBF 1008:2.