Nyheter

Tillbaka

Grattis Hyrmaskiner till anläggarintyget Larmklass 2

Publicerat 2015-11-26 av Kenneth Claesson

Ulf Ericsson VD på Hyrmaskiner i Katrineholm valde att investera i och höja sin säkerhet markant genom ett nytt högteknologiskt inbrottslarmssystem i larmklass 2 samt ett professionellt kameraövervakningssystem i Full-HD. Den absolut bästa säkerhetslösningen får du om du väljer att anlita en certifierad anläggarfirma. Oppunda EL tackar för förtroendet!

Oppunda EL är certifierade enligt SSF 130 vilket betyder att allt från företag och personal till produkter uppfyller de krav som ställs på oss.Vi är godkända av alla landets försäkringsbolag och uppfyller SSF´s, Svenska stöldskyddsföreningens, normer. Vi har även polisens tillstånd att bedriva larminstallationsverksamhet och certifieringsbolaget SBSC, Svensk Brand och Säkerhetscertifiering AB kontrollerar oss årligen. Var femte år ser vi dessutom till att förnya alla våra certifikat för att alltid vara i framkant

.

Läs även

Entreprenad

Entreprenad

Oppunda El din kompletta elentreprenör med kompetens och organisation från konstruktion till komplett installation med en mängd spetskompetenser.

Läs mer

Service

Service & teknik

Våra kompetenta servicelektriker tar hand om din elinstallation. Nyinstallation såväl som reparation och underhåll.


Läs mer

Säkerhet

Larm & säkerhet

Vi och våra kunniga säkerhetstekniker är din certifierade säkerhetsentreprenör.
Behöver du hjälp inom larm och säkerhet kontakta oss.

Läs mer

Säkerhet

Butik

Välkommen till vår Elon butik i Vingåker. Vi säljer vitvaror & hushållsmaskiner från marknadens mest kända varumärken.


Läs mer

.