Kortläsare, Katrineholm

Kortläsare Katrineholm

En kortläsare är för tillfället ett av de vanligaste elektroniska dörrlåsen. Kortläsaren är kopplad till en dörrcentral som sköter funktionerna vid dörren. Detta är ett alternativ som ger högre säkerhet än kodlåset, på grund av att kortet/ nyckeln är personlig och är lättare att hantera inom många områden. Val av kortläsare beror på de behov som finns. Vi på Oppunda El kan erbjuda en rad olika kortläsare som tar hänsyn till samtliga behov. Det finns en kortläsare med olika funktioner. Bland annat utan knappsats, magnetkortläsare samt beröringsfria kortläsare.

För mer information om vilka möjligheter som finns i form av kort/ brickor och övriga tillbehör, vänligen ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Vi levererar säkra kortläsare i Katrineholm

Oppunda El bildades under 1992 som en del i familjeföretaget Oppunda Invest AB. Vår stora ambition är att kunna erbjuda kunder inom vår region, Mälardalen och Stockholm, heltäckande och ändamålsenlig service med utgångspunkt från Katrineholm och filial i Vingåker. Målsättningen är att alltid finnas nära våra kunder för att snabbt infinna oss när någon behöver vår assistans.

Vid eventuella frågor och funderingar kring kortläsare är ni varmt välkomna till oss på Oppunda El i Katrineholm. Vi ger dig svaren du söker och berättar gärna mer om vårt fullständiga sortiment.

Kontakt
Katrineholm
Adress_logo Videvägen 4, 641 49 Katrineholm
Telefon_logo 0150 - 48 91 00
Epost_logo info@oppundael.se
Vingåker
Adress_logo Apoteksgatan 8, 643 30 Vingåker
Telefon_logo 0151 - 51 84 80
Epost_logo info@oppundael.se
Certifikat

Vi är givetvis ISO 9001 & 14001 certifierade och är certifierad anläggarfirma gällande inbrottslarm SSF 1015, brandlarm enl SBF 1008:2.

Läs även

Entreprenad

Entreprenad

Oppunda El din kompletta elentreprenör med kompetens och organisation från konstruktion till komplett installation med en mängd spetskompetenser.

Läs mer

Service

Service & teknik

Våra kompetenta servicelektriker tar hand om din elinstallation. Nyinstallation såväl som reparation och underhåll.


Läs mer

Säkerhet

Larm & säkerhet

Vi och våra kunniga säkerhetstekniker är din certifierade säkerhetsentreprenör.
Behöver du hjälp inom larm och säkerhet kontakta oss.

Läs mer

Säkerhet

Butik

Välkommen till vår Elon butik i Vingåker. Vi säljer vitvaror & hushållsmaskiner från marknadens mest kända varumärken.


Läs mer

.