Oppunda EL AB är ett av de större elföretagen verksamt inom Mälardalen.
Bolaget är i huvudsak lokaliserat till Katrineholm men har även butik
och en installationsavdelning i Vingåker. Bolaget har 62 anställda och ingår i Oppunda Invest-företagen.


Ansvarsfull Säkerhetstekniker till Katrineholm

 

Vår verksamhet expanderar och vi söker nu en flexibel, social, kvalificerad, kreativ och ansvarsfull säkerhetstekniker.

Som anställd hos Oppunda El Säkerhet kommer du att arbeta med säkerhetssystem från ledande leverantörer så som ASSA, Axema, Schneider Electric, UTC, Teletec, ADI Alarm, Hikvision och Dormakaba. Arbetet hos Oppunda El Säkerhet är varierande och har en stor bredd och här finns flera möjligheter till utveckling inom professionen. Detta ställer krav på självständighet och eget ansvar.

Som säkerhetstekniker utgår vi ifrån att du ska kunna ta självständigt ansvar för utförande, egenkontroll och avslut av uppdrag inom säkerhetsinstallationssektorn. Vi förutsätter att du är serviceinriktad, kreativ problemlösare och har ett gott driv samt ett brinnande intresse för ny teknik. Fullgjord tele/elektriker eller säkerhetsutbildning är dock ett krav liksom körkort. Flytande svenska i tal och skrift, goda engelska kunskaper är ett plus samt goda kunskaper inom IT & nätverk.
Uppdragen kan innehålla såväl inbrotts-&, brandlarm, passersystem samt kameraövervakning och du skall ha flera års dokumenterad erfarenhet inom dessa områden. Behärskar du dessutom lås & el är det meriterande

 

Som säkerhetstekniker hos oss kommer du att ingå i ett team tekniker som utför uppdrag framförallt inom bostad, kontor, handel, industri och offentlig sektor. Vår målsättning är att vi ska kunna ha en bredd med all kompetens inom företaget.

 

Oppunda El AB är certifierad anläggarfirma inbrottslarm/brandlarm vilket innebär att registerutdrag ur rikspolisens belastningsregister kommer att begäras pga kund- och certifieringskrav.

 

Upplysningar om tjänsten lämnas av vår ansvarige för Område Larm & Säkerhet Kenneth Claesson.

 

Välkommen med din ansökan och CV via mejl till kenneth.claesson@oppundael.se
Urval görs löpande.

 

Mera information om företaget finns på www.oppundael.se
Huvudkontor: Oppunda EL AB, Videvägen 4, 641 49 Katrineholm växel: 0150-489100