Hjälp med el i Vingåker

Hjälp med el i Vingåker

Vi på Oppunda El är en elektriker nära dig i Vingåker som erbjuder omfattande service åt företag, industrier, kommuner, landsting och privatpersoner. Allt inom installationer, service och andra reparationsarbeten

Detta med en positiv och engagerad personal med olika spetskompetenser skapar en bredd inom branschen. Samtliga elektriker, konstruktörer och projektledare är välutbildade med gedigen erfarenhet. Därför kan vi bistå med hjälp oavsett hur behovet ser ut. Vi kan också erbjuda stor kompetens inom larm, passer- och säkerhetssystem.

Oppunda El - Vi hjälper till med el i Vingåker

1992 startade vi upp Oppunda El under delägarskap i familjeföretaget Oppunda Invest AB. Idag är vi en väletablerad elinstallatör som är kvalitets- och miljöcertifierad, samt inkluderad i arbetsgivarorganisationen EIO.

Vår tanke är att erbjuda såväl privatpersoner som den offentliga sektorn inom vår region Mälardalen och Stockholm en heltäckande och ändamålsenlig service med utgångspunkt från Katrineholm och vår filial i Vingåker. Målsättningen är att alltid finnas nära kunden och snabbt finnas på plats när vår hjälp behövs.

Du är välkommen att ta kontakt med oss på Oppunda El när du är i behov av en rutinerad elinstallatör. Du når oss snabbt och enkelt via telefon för mer information och rådgivning. Vi hjälper dig med el i Vingåker!

Kontakt
Katrineholm
Adress_logo Videvägen 4, 641 49 Katrineholm
Telefon_logo 0150 - 48 91 00
Epost_logo info@oppundael.se
Vingåker
Adress_logo Apoteksgatan 8, 643 30 Vingåker
Telefon_logo 0151 - 51 84 80
Epost_logo info@oppundael.se
Certifikat

Vi är givetvis ISO 9001 & 14001 certifierade och är certifierad anläggarfirma gällande inbrottslarm SSF 1015, brandlarm enl SBF 1008:2.

 

Läs även

Entreprenad

Entreprenad

Oppunda El din kompletta elentreprenör med kompetens och organisation från konstruktion till komplett installation med en mängd spetskompetenser.

Läs mer

Service

Service & teknik

Våra kompetenta servicelektriker tar hand om din elinstallation. Nyinstallation såväl som reparation och underhåll.


Läs mer

Säkerhet

Larm & säkerhet

Vi och våra kunniga säkerhetstekniker är din certifierade säkerhetsentreprenör.
Behöver du hjälp inom larm och säkerhet kontakta oss.

Läs mer

Säkerhet

Butik

Välkommen till vår Elon butik i Vingåker. Vi säljer vitvaror & hushållsmaskiner från marknadens mest kända varumärken.


Läs mer

.