Hjälp med el i Katrineholm

Hjälp med el i Katrineholm

Oppunda El är en etablerad elektriker nära dig i Katrineholm som erbjuder heltäckande och ändamålsenlig service åt företag, industrier, kommuner, landsting och privatpersoner. På Oppunda El arbetar välutbildade elektriker, konstruktörer och projektledare som har gedigen erfarenhet. Detta är en positiv och engagerad personal med olika spetskompetenser skapar en bredd inom branschen. Just därför kan vi bistå med hjälp för alla behov.

Vi kan hjälpa dig med bland annat installationer, service och andra reparationsarbeten. Vi besitter också stor kompetens inom larm, passer- och säkerhetssystem.

Vi hjälper dig med el i Katrineholm

Vi startade upp Oppunda El 1992 under delaktighet i familjeföretaget Oppunda Invest AB. Med en olika kvalitets-/miljöcertifieringar och som inkluderad i arbetsgivarorganisationen EIO arbetar vi nu som en väletablerad elinstallatör.

Huvudkontoret ligger i Katrineholm och vi inräknas i Elkedjan med butik belagd i Vingåker. Dock skulle vi vilja påstå att vår arbetsyta är mycket större eftersom vi anstränger oss till vårt yttersta för att alltid finnas nära kunden och är snabbt på plats när vår tjänst behövs.

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss på Oppunda El när du behöver en professionell och rutinerad elinstallatör. Ni når oss snabbt och enkelt via telefon för ytterligare information och handledning. Vi hjälper dig med el i Katrineholm!

Kontakt
Katrineholm
Adress_logo Videvägen 4, 641 49 Katrineholm
Telefon_logo 0150 - 48 91 00
Epost_logo info@oppundael.se
Vingåker
Adress_logo Apoteksgatan 8, 643 30 Vingåker
Telefon_logo 0151 - 51 84 80
Epost_logo info@oppundael.se
Certifikat

Vi är givetvis ISO 9001 & 14001 certifierade och är certifierad anläggarfirma gällande inbrottslarm SSF 1015, brandlarm enl SBF 1008:2.

 

Läs även

Entreprenad

Entreprenad

Oppunda El din kompletta elentreprenör med kompetens och organisation från konstruktion till komplett installation med en mängd spetskompetenser.

Läs mer

Service

Service & teknik

Våra kompetenta servicelektriker tar hand om din elinstallation. Nyinstallation såväl som reparation och underhåll.


Läs mer

Säkerhet

Larm & säkerhet

Vi och våra kunniga säkerhetstekniker är din certifierade säkerhetsentreprenör.
Behöver du hjälp inom larm och säkerhet kontakta oss.

Läs mer

Säkerhet

Butik

Välkommen till vår Elon butik i Vingåker. Vi säljer vitvaror & hushållsmaskiner från marknadens mest kända varumärken.


Läs mer

.